Схоже, що кожен тиждень приносить новини про знаменитостей з всесвітньо відомим брендом, ім'ям Rihanna і Dior. Колекція сонцезахисних окулярів Dior Rihanna є одним з найбільш очікуваних продуктом на ринку очок, які я бачив. Хто зможе дозволити собі фінансово такі окуляри? Скільки коштують Dior Rihanna сонцезахисні окуляри? Виявляється, що вам потрібно буде, економити і збирати, щоб бути в змозі дозволити собі різні відтінки Dior.

Вартість оригінальних очок Dior Rihanna

WWD повідомляє, що окуляри будуть продаватися від $ 840, але є також і 24-каратная, золота версія, яка буде продаватися в роздріб за ціною $ 1,950. Це небагато, для хороших брендових окулярів.

Лінія сонцезахисних окулярів будуть продаватися в шести кольорах: сріблястий, рожевий, синій, зелений, червоний і вищезгаданий золотий пари. Сонцезахисні окуляри обгорткового, дзеркальний стиль, і вони в значній мірі на одному рівні з ціною інших сонцезахисних окулярів Dior.

Цікава стаття: Як підібрати окуляри за формою обличчя

Фото співачки Ріанна в колекції сонцезахисних окулярів

Знаменита співачка Ріанна вже була сфотографована в даній колекції сонцезахисних окулярів, і на мій погляд дуже стильні. Нижче ми покажемо деякі фотографії даної колекції очок на співачці.

Цікава стаття: Як перевірити окуляри на ультрафіолет?

 

Джерело: Інтернет магазин Бігмаркет